Serious Soep

Hou je van soep? Dan hou je ook van Serious Soup. Dit keer alleen geen recept, maar wel de kans om overheerlijke soep te eten én gelijk het goede doel te steunen.

Glazen huis

3FM staat dit jaar van 18 t/m 24 december op de Grote Markt in Haarlem met Serious Request. Zoals elk jaar halen zij geld op voor een goed doel. En dit jaar vragen ze aandacht voor een stille ramp: vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

Lekker geven en nemen!

Jij kunt nu lekker (en) makkelijk geven en nemen. Hoe dan?
Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een kommetje soep halen in de Kokstraat. Deze straat ligt net achter de Grote Markt in een van de oudste delen van Haarlem. En wordt tijdens Serious Request omgetoverd tot Serious Soup. Van 19 t/m 23 december staan daar vanaf 16:00 overheerlijke pannen tomatensoep klaar die je onder het genot van verschillende optredens lekker op kan smikkelen.

**Soep

Om iedereen zoveel dagen van soep te voorzien is behoorlijk wat nodig. Naast de hulp van een twee-sterren chef die naast het bedenken van het recept ook mee helpt met de bereiding ervan, hebben de buurtbewoners ook sponsoren gevonden die zo’n 2400 gepelde biologische tomaten doneren samen met 12 kilo Grissini’s (Cheese en More). Ik heb nu al trek!

Kom ook in de kerstsfeer, haal de lekkerste soep van Haarlem en steun Serious Request!

Serious Soup

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s