Pindakaas banaan smoothie

Vanmorgen voor het eerst de ultieme combinatie uitgeprobeerd in een smoothie. Pindakaas en banaan. Zoals ik al dacht, deze combi is perfect. Samen met nog een paar kleine extra’s gooi je alles in de mixer en je hebt een heerlijk ontbijtje klaarstaan.

Je kunt trouwens ook een gewone banaan gebruiken, maar door er een uit de vriezer te nemen (ik heb altijd een voorraadje klaarliggen) wordt de smoothie extra romig en lijkt het (nog meer) op een milkshake.

Ingrediënten voor 1 persoon

1 banaan uit de vriezer
1 tl pindakaas
1 tl rauwe cacao poeder
1 tl kokosrasp
100 ml melk (maakt niet uit wat voor soort melk)

hart Alles in de blender en klaar is je ontbijt!

pindakaas banaan smoothie

Advertenties

6 thoughts on “Pindakaas banaan smoothie

 1. oee deze ga ik eens proberen. bedenk me nu dat ik laatst bananen in de vriezer had gegooit. was ze al weer vergeten haha.

  maak (vooral in de zomer) wel vaak precies dezelfde, maar dan zonder de pindakaas.
  maar gewoon banaan met pindakaas eet ik wel vaak, dus in de smoothie moet het ook wel lekker zijn.

  Like

 2. Hm, volgens mij moet je de banaan zonder schil in de vriezer doen he? Ik had vanmorgen een moordwapen in mijn handen die ik met geweld heb moeten ‘ontschillen’..Maar de smoothie was heerlijk!;-)

  Like

  • Haha jaa dat had ik de eerste keer ook.. Stond ik mee te klungelen en uiteindelijk in de magnetron gedaan (resultaat, bananen mouse haha).. Nu liggen er standaard een stuk of wat bananen (geschild ;)) in de vriezer. Blij dat ie jou ook smaakte 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s