Over Sha

Ik ben Sharoni, 32 jaar, woon in Amsterdam en hou van eten. There I said it..

Er zijn zoveel waarheden als het op eten aankomt, wel koolhydraten, maar geen vet, of toch andersom. Zuivel is de duivel of was het nou brood? Ach, iedereen houdt er een eigen leefstijl op na. En ik natuurlijk ook. Ik geloof zelf heel erg in het matigen van koolhydraten wat mij tot nu toe best goed af gaat (1 maaltijd per dag mag wat mij betreft wel koolhydraten bevatten) en ik zou graag wat willen minderen met suikers. Dat lukt me aardig omdat ik geen zoetekauw ben, maarja de chocolaatjes op werk na de lunch kan ik echt niet altijd weerstaan. Vet mag en liever geen light producten, maar ook ik heb alle wijhsheid niet in pacht en probeer te doen wat mij goed lijkt. Kortom een 80/20 principe is iets wat goed af gaat. 80% bewust en gezond leven en eten, en 20% keihard genieten. En ook die 20% schiet wel eens uit naar 30% of meer (wijntjes in het weekend bijvoorbeeld ;)).

Verder sport ik graag, bootcampen en boksen in het park of Yoga in de sportschool. Maar ook hier streef ik naar 3x per week, waar de realiteit soms 2x of zelfs maar 1x toestaat. Kortom, je moet lekker doen waar je je goed bij voelt. En probeer vooral te genieten.

Ik begin met shalovesfood omdat ik hoofdzakelijk geniet van eten. En alles wat daaromheen te maken heeft. Of het nu het zoeken naar bestaande recepten is of het uitproberen van iets nieuws.
Hoe combineer ik voeding met sporten, of wat is het lekkerste katermaal op een zaterdagochtend. En dat wil nu graag delen op shalovesfood. Ik wil hier een plek creëren waar ik al mijn ideeën, tips en inspiratie kan bundelen.

Dus kijk, lees, eet en vooral geniet!

Smakelijk!
Liefs Sha

Sha

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s